Om oss


Vi skapar säkra och ekonomiskt hållbara projekt


Välkommen till NCE - experten på geoteknisk undersökning. Vi är ett företag som erbjuder alla tänkbara tjänster som rör infrastruktur och byggprojekt. NCE har lång och gedigen erfarenhet av geotekniska undersökningar som i slutändan leder till trygga byggnationer där våra uppdragsgivare kan utesluta överraskningar längs vägen i form av oväntade kostnader. Vi bidrar till en stabil grund - och genom detta också till hållbara, säkra konstruktioner och byggnader.  

Goda referenser från nöjda kunder

Vi anlitas ofta för större projekt och kan visa upp referenser från exempelvis Förbifart Stockholm, Slussen samt E4 Ljungby-Toftanäs. Bland våra återkommande kunder finns exempelvis PEAB, Stockholms Stad, Trafikverket och Northvolt. 

Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Vi har alltid som mål att skapa de bästa lösningarna för våra kunder och kommunikation oss emellan blir en viktig del i detta. 

Årets Gasellpris 2022

Vi är gärna med i ett så tidigt stadium som möjligt och bidrar med vår kunskap redan vid planering och projektering. Vi vill ses som den resurs vi är - inte som en slags nödvändig utgift och kostnad. Vi siktar på att erbjuda högkvalitativa lösningar till bra priser. År 2022 mottog vi Gasellpriset som det sjätte snabbast växande företaget i Sverige och vi räknas som ett av de snabbast växande företagen i branschen.

Våra anställda är vårt allt 

Vi är även ansedd som en av de främsta arbetsplatserna i Sverige - och det är vi givetvis extra stolta över. En god arbetsmiljö drar till sig hög kompetens - och det leder till att vi också kan erbjuda våra kunder de unika lösningar vi gör. 

Våra anställda utvecklas i en stimulerande miljö och vårt företag präglas av en framåtanda. Vi vill alltid bli snäppet bättre och vi blir aldrig nöjda. Hos oss är alla lika mycket värda och det är en del av vårt framgångsrecept. Oavsett kön, bakgrund eller etnicitet så är alla exakt lika viktiga och bidragande till vår framgång!

Kontakta oss

Nora consulting

Vi har lång erfarenhet och många fina referenser
Kontakta oss